verzekeringen-vergelijken
verzekeringen-vergelijken

De gemiddelde leestijd voor dit euro besparen artikel is 2 min

1. Neem je verzekeringen eens onder de loep

Vaak is het zo dat men verzekeringen afsluit en hier eigenlijk niet meer naar omkijkt. Vaak is in de tussentijd deze verzekering bij een andere of zelfs dezelfde aanbieder verander in prijs. Via onze website kun je aan de rechter zijkant klikken op vergelijkers die handig voor u het beste tarief tonen. Schrijf eens voor jezelf al je vaste lasten voor verzekeringen en abonnementen op en vergelijk ze handig met onze vergelijk tools.

Hieronder kun je een kleine rekensom vinden van vergelijkingen via onze onafhankelijke vergelijk tools. Hierbij hebben wij gezocht naar een andere zorgverzekering, inboedelverzekering en autoverzekering.

Verzekering

Bedrag p.m.

Nieuw bedrag p.m.

Zorgverzekering124 euro108,06
Inboedelverzekering 19,50 euro10,41 euro
Autoverzekering42,50 euro24,75 euro
BESPARING PER MAAND:42,78 euro!!

Zoals je kunt zien in bovenstaand rekenvoorbeeld kun je al meer als 42 euro per maand besparen door simpel over te stappen naar een andere verzekering aanbieder. Ook al is de aanbieder goedkoper betekend dit niet dat deze ook minder dekking heeft. Let wel goed op welke zaken voor jou belangrijk zijn en speel hier handig op in door uw verzekering aan te passen.

Het overstappen is relatief eenvoudig en in de meeste gevallen zegt je huidige aanbieder je bestaand contract op bij de nieuwe aanbieder. Vraag hier wel even naar bij het afsluiten van een nieuw contract. Op deze manier kost het overstappen minimale inspanning!

2. Overstappen naar een goedkopere energie leverancier

Als jij eens uitrekend wat je maandelijks voor gas en electriciteit kwijt bent kom je al snel op een groot bedrag uit per maand. In onze energievergelijker kun je gemakkelijk de goedkoopste energieleverancier vergelijken. In ons geval konden we dit jaar overstappen naar een andere energie leverancier met een maandelijkse lasten van 275 euro voor gas en electriciteit. Dit was voor ons weer een maandelijkse besparing van 25 euro.

3.Boodschappen doen met een boodschappenlijst

Als je onze website regelmatig bezoekt ben je al bekend met het boodschappen doen met een boodschappenlijstje. Maak jij elke keer een lijstje voor dat je naar de supermarkt gaat, bespaar je direct een hoop geld uit. Je laat je niet zo snel overhalen tot impulsaankopen ook. Let ook eens op de kilo prijs van de producten die je koopt, op deze manier kan je handig de prijzen vergelijken met andere supermarkten. Dit scheelt een gemiddeld gezin al snel 20-30 euro per maand.

4. Besparen op TV en internet abonnement

Je TV en internet abonnement is toch een aardige maandelijkse post. Misschien heb je dit abonnement al geruime tijd en heeft jou of een andere provider nu voordelige alles in één pakketten. Via onze alles in één vergelijk tool kun je makkelijk de prijzen van je huidige abonnement vergelijken met de huidig te verkrijgen abonnementen voor TV internet en telefonie. Wil jij overstappen is het mogelijk dat je al snel 10 euro per maand kunt besparen (dat is 120 euro per jaar)

5. Kies voor een vast weekbudget

Als jij elke week kiest voor een vast weekbudget en hier ook niet van afwijkt kun je een hoop geld besparen per maand. In het begin is het even moeilijk maar het went al snel, zeker als je aan het einde van de maand ziet wat je overhoud. Schrijf ook je uitgaven in een boekje waarin je het weekbudget bijhoud, zo krijg je meer inzicht over je uitgaven en kunt nog bewuster geld besparen

LAAT EEN REACTIE ACHTER